با دریافت مبلغ بونوس و اضافه کردن آن به موجودی خود
از بونوس استفاده کنید، سود بیشتر کسب کنید و سود حاصل از معاملات را برداشت کنید.
شرایط برداشت بونوس را احراز کنید و مبلغ بونوس را برداشت کنید
اگر هنوز حساب خود را باز نکرده اید در کابین ثبت نام کنید.
حداقل 500 دلار در حساب خود شارژ کنید.
در کابین تریدری، منوی تیکیت/درخواست بونوس، بونوس 100% را انتخاب کنید.
توضیح تکمیلی: بونوس ها به طور کلی یا قابل برداشت می باشند و یا قابل ضرر هستند. این بونوس از نوع بونوس قابل برداشت می باشد. در قسمت سوالات متداول – سوالات فنی توضیحات بیشتری در مورد این دو نوع بونوس نوشته شده است.
مثال:
شما 1000 دلار در حساب خود شارژ کرده اید و مبلغ 1000 دلار بونوس دریافت کرده اید. در صورتی که در پایان 3 ماه 200 لات یا بیشتر ترید کرده باشید مجاز به برداشت مبلغ بونوس خواهید بود.
پي سي ام بروكرز حق عدم پذيرش تقاضاي بونوس از سوي معامله گر را بدون ارايه هيچ دليل و اطلاع قبلي محفوظ مي دارد. پي سي ام بروكرز مسئول هيچگونه عواقبي كه شامل لغو بونوس می باشد نيست. پی سی ام بروکرز حق تغییر، اصلاح یا ویرایش هر بخش یا کل این شرایط و مقررات را در هر نقطه معینی بدون اطلاع قبلی محفوظ می دارد.
در صورتي كه معامله گر در برنامه بونوس به هر دليلي سلب صلاحيت شود، پي سي ام بروكرز حق بستن تمامي حسابها، لغو تمامي سفارهاي ثبت شده و باطل نمودن تمامي سودهاي بدست آمده توسط اين معامله گر و اعمال جریمه را براي خود محفوظ مي دارد. هرگونه مناقشه يا وضعيتي كه در بين اين شرايط و ضوابط لحاظ نشده باشد توسط مديريت پي سي ام بروكرز با فرض اجراي عادلانه ترين روش ممكن حل و فصل خواهد شد و هيچ فردي اجازه ورود به اين موضوع را نخواهد داشت.
پی سی ام بروکرز به عنوان معروفترین شرکت از مجموعه شرکت های پی سی ام، در سال 2006 در منطقه ی آزاد تجاری دی ام سی سی دبی به عنوان کارگزار ارز، طلا و کالای بورس دوبی دی جی سی ایکس به ثبت رسید و تحت نظارت اسکا (نهاد ناظر بازارهای مالی کشور امارات) شروع به کار کرد.
پی سی ام تحت نظارت نهاد اف اس سی می باشد. این نهاد از سازمانهای نظارتی کشور های مشترک المنافع بریتانیا و عضو سازمان بین المللی کمیسیون های اوراق بهادار (آیسکو) بوده و مورد تایید در ایالات متحده، بریتانیا و اروپا می باشد. حوزه نظارتی اف اس سی شامل همه ی فعالیتهای مالی غیر بانکی شامل بورسها، کارگزاری ها و شرکت های بیمه است.
کارگزاری پی سی ام در سال 2013 مجوز این نهاد را کسب کرد و در آن تاریخ به عضویت بورس آفریقا هم درآمد. پس از ادغام بورس آفریقا در یک بورس دیگر، که تحت نظارت اف اس سی قرار ندارد، کارگزاری پی سی ام از نهاد ناظر اف اس سی درخواست بالاترین مجوز کارگزاری را نمود و پس از تایید و دریافت این مجوز به ارایه خدمات خود ابعاد تازه ای داد.
افشای ریسک: معاملات در بازارهای آنلاین نیازمند دانش کافی در این زمینه می باشد. بنابراین لازم است قبل از شروع معاملات با شرایط و ریسکهای معاملاتی آشنایی کامل داشته باشید.